APP 手机版 繁體
123下一页
返回列表 发新帖

哈哈,我用Priority Club的Gold也Match成功了,拿到Diamond了。

爱心勋章 热心会员勋章 摄影师勋章 帅哥勋章

2万

黑钻会员 鲜花(217)

十足真金如假包换正宗菜农

正宗菜农 发表于 2010-5-12 08:42:13  | 显示全部楼层 | 阅读模式
Greetings from Hyatt Gold Passport!

On behalf of Hyatt Gold Passport®, I am pleased to inform your account has been enrolled to Diamond membership trial offer.

As a member of our most elite tier, you will be instantly recognized as one of our most valued guests at any Hyatt worldwide.  

Please allow 24 - 48 hours for the Diamond status to reflect on your Gold Passport account.

To maintain the Diamond membership, you must complete 15 eligible nights at any Hyatt Hotel & Resort, Hyatt Place or Hyatt Summerfield Suites within 180 days of enrollment.  

Diamond membership entitles you to the very best services and benefits at Hyatt, including free upgrades to Regency®/Grand® Club or complimentary Continental Breakfast where there is no Regency/ Grand Club. In addition, you will receive a 30% point bonus on your stays and enjoy the convenience of 48-hour guaranteed room availability at non-resort Properties.

If you have any questions or if we can provide any further assistance, please contact us at our customer service telephone number: 1-800-30 HYATT

Thank you for choosing Hyatt, and we hope you enjoy the privileges of Diamond membership when staying at any Hyatt worldwide.

Sincerely,

Sonya Maryott
Gold Passport Customer Service

From:        xxx
To:        OMARO-Shared MB-gpcs/OMARO/HYATT@HYATT, OMARO-Kana-Goldpassport/OMARO/HYATT@HYATT
Date:        05/07/2010 12:54 PM
Subject:        Free Trail Diamond Membership

Dear Sir/Madam,

My name is xxx, my gold passport number is: xxx. I am already a platinum member of gold passport.

I just called your customer service.  One gentleman who names Sam told me that you can offer me free 180 days trail diamond membership if I am a any competitor’s elite member.

Attached please find my statement of Priority Club(Inter Continentals Hotel Group membership). I am the gold member(basic is Club Member and Gold is elite member level).

Please check it and offer me the free trail diamond membership accordingly. I’m looking forward to staying in Hyatt Shenzhen, China next week.

Thanks!

xxx

钻石会员 鲜花(12)

超人 发表于 2010-5-12 08:48:35  | 显示全部楼层
这个够强,叫sam的那个人是根据什么给你的这个机会啊?

蓝钻会员 鲜花(75)

topchina 发表于 2010-5-12 08:59:42  | 显示全部楼层
只能理解成HYATT受经济危机的冲击最严重吧, 又是住2送1, 又是住1算2, 又是180天试用的钻石, 又是15晚白金升钻石, 是所有酒店集团里目前力度最大的促销了...

蓝钻会员 鲜花(12)

tuuttuut 发表于 2010-5-12 09:09:50  | 显示全部楼层
我已经没有语言了,如果仅仅凭一个PCR的gold也可以match的话..........

正宗菜农 发表于 2010-5-12 09:12:59  | 显示全部楼层
不过我原本就是住出来的plat member.
我3月份才注册 3月到4月 1个月就住成platinum了。
然后我打去hyatt客服电话,我说你们新会员15 nights就可以fast track diamond,那我老会员而且真金白银住成platinum的,你们有没有什么优惠?
那个sam就说可以match我到diamond.
我就提供了我priority club的金卡资料,中途有3-4个人跳出来给我回mail说match一定要用跟diamond级别相当的会员才可以,prc的级别是club>gold>platinum, 我已经放弃了,突然今天早晨有人email我,
然后就成功了。 我到gp的网站上已经看到变成diamond了。
正好我明天用住2送1换了1间深圳的grand hyatt freenight. 立即致电酒店,已经给我upgrade房间+所有的福利了。
哈哈哈哈哈哈哈哈。 心情大好。

蓝钻会员 鲜花(12)

tuuttuut 发表于 2010-5-12 09:16:41  | 显示全部楼层
恩....原来是这样,那你这样不算真正意义上的match了......应该算做对老会员的优惠升级

要是一个完全没有入住记录PC的gold能match到hyatt的D,我马上义无反顾的离开Hyatt.....

正宗菜农 发表于 2010-5-12 09:18:27  | 显示全部楼层
pc的gold也是我真金白银住出来的。 主要是去年pc的2晚送1晚力度太强大了,甚至住2晚hix都可以送1晚ic. 没理由不住啊。 嘿嘿...

黑钻会员 鲜花(15)

鱼鱼 发表于 2010-5-12 09:19:37  | 显示全部楼层
回复 5# 正宗菜农

明天,即是13号入住,14号退房?

好像飞客里有2MM在。。。

你好幸福,都可以见上了。。。

蓝钻会员 鲜花(12)

tuuttuut 发表于 2010-5-12 09:20:21  | 显示全部楼层
现在PCR的gold最低成本250块.......

正宗菜农 发表于 2010-5-12 09:24:20  | 显示全部楼层
回复 8# 鱼鱼

厄 这样 不过我拖家带口的 嘿嘿...

正宗菜农 发表于 2010-5-12 09:25:18  | 显示全部楼层
回复 9# tuuttuut

这个怎么整? 跟ca的活动貌似也要4个stay才可以gold吧。 我的gold是真金白银住出来的可是。

黑钻会员 鲜花(15)

鱼鱼 发表于 2010-5-12 09:28:07  | 显示全部楼层
楼主怕什么。。。我们又不是跟你相亲,只是坐坐而已。。。。

钻石会员 鲜花(11)

shlonglong 发表于 2010-5-12 09:28:26  | 显示全部楼层
回复  tuuttuut

这个怎么整? 跟ca的活动貌似也要4个stay才可以gold吧。 我的gold是真金白银住出 ...
正宗菜农 发表于 2010-5-12 09:25

别整了,你这样最安全。
用你得hyatt D去match一个P好了。

蓝钻会员 鲜花(12)

tuuttuut 发表于 2010-5-12 09:28:36  | 显示全部楼层
谁的gold不是住出来的,只是住一次回报率多大的问题......

黑钻会员 鲜花(15)

鱼鱼 发表于 2010-5-12 09:28:47  | 显示全部楼层
看你时间吧,合适的吧,就联系我。

蓝钻会员 鲜花(12)

tuuttuut 发表于 2010-5-12 09:29:50  | 显示全部楼层
回复  tuuttuut

这个怎么整? 跟ca的活动貌似也要4个stay才可以gold吧。 我的gold是真金白银住出 ...
正宗菜农 发表于 2010-5-12 09:25

你是老会员,别折腾了........

钻石会员 鲜花(4)

cowplus 发表于 2010-5-12 09:30:13  | 显示全部楼层
这样看来我说不定可以match了,我的PCR gold也是真金白银住出来的,光旧金山的CP今年就住了10个晚上,才得到了17000多分。

正宗菜农 发表于 2010-5-12 09:32:37  | 显示全部楼层
哪位大侠指点一下我怎么用gp的d去match一个pc的p啊? 多谢!!

鱼鱼版主,我看到时的时间,我老婆孩子会先c/i.  多谢大家,嘿嘿...

蓝钻会员 鲜花(44)

yobo 发表于 2010-5-12 09:38:46  | 显示全部楼层
那个MM啊 - - 说来听听
SPG P  HYATT D A-Club P Marriott P  IHG RA
MU:S CZ:G TK:G

MAN - - MAN

钻石会员 鲜花(11)

shlonglong 发表于 2010-5-12 09:40:59  | 显示全部楼层
哪位大侠指点一下我怎么用gp的d去match一个pc的p啊? 多谢!!

鱼鱼版主,我看到时的时间,我老婆孩子会 ...
正宗菜农 发表于 2010-5-12 09:32

跟你用G去match GP的D一个样儿。

发表回复