发表帖子发布求助

小狮子“黑”卡入手,兴奋中。。。。附图一张

白金会员 鲜花(0)

kevinhe1983 2010-12-24 00:24:23  | 显示全部楼层 | 阅读模式 | 专题 | 话题
Marriott-P  SPG - P  Aclub - P  
IHG So called "RA"

钻石会员 鲜花(2)

at_lantis 2010-12-24 01:12:21  | 显示全部楼层
感谢分享。

黑钻会员 鲜花(23)

oscar 2010-12-24 02:26:50  | 显示全部楼层
卡的确非常漂亮,黑色的感觉很不错
黑胶是种韵味

黑钻会员 鲜花(23)

oscar 2010-12-24 02:29:43  | 显示全部楼层
回复 头疼的孩子 的帖子

现在几点啦?你还没有睡,我怎么又变成王啦!
黑胶是种韵味

黑钻会员 鲜花(23)

oscar 2010-12-24 02:31:30  | 显示全部楼层

好吧,我错了
我的语言表达能力比较有限
不过也有例外的。。。
黑胶是种韵味

黑钻会员 鲜花(23)

oscar 2010-12-24 02:33:56  | 显示全部楼层

我也纳闷这个事情呢?
生活还是需要激情的,太规律了
这次也算偶尔调剂一下
黑胶是种韵味

黑钻会员 鲜花(23)

oscar 2010-12-24 02:37:05  | 显示全部楼层

回答啦,说明长久的懈怠
所以很久没有追女生了,所以会纳闷追怎么办呢?
黑胶是种韵味

黑钻会员 鲜花(23)

oscar 2010-12-24 02:39:15  | 显示全部楼层

还请高人指点迷津
怎么个换一下法呢?
黑胶是种韵味

黑钻会员 鲜花(23)

oscar 2010-12-24 02:41:20  | 显示全部楼层

呵呵,没懂,需要高人点化
昨天折腾到很晚才睡。。。几个朋友玩到早上
黑胶是种韵味

钻石会员 鲜花(0)

烟灰飞 2010-12-24 10:14:42  | 显示全部楼层
oscar 发表于 2010-12-24 02:41

呵呵,没懂,需要高人点化

这么好的帖子 就被你们俩给。。。。。了
那个词儿怎么说来着。。。
50 字节以内
不支持自定义 Discuz! 代码

黑钻会员 鲜花(23)

oscar 2010-12-24 10:16:09  | 显示全部楼层
回复 烟灰飞 的帖子

哈。。。。。。哪你觉得要什么词比较好呢?
黑胶是种韵味

钻石会员 鲜花(0)

烟灰飞 2010-12-24 10:20:26  | 显示全部楼层
oscar 发表于 2010-12-24 10:16
回复 烟灰飞 的帖子

哈。。。。。。哪你觉得要什么词比较好呢?

或者
顶上去
50 字节以内
不支持自定义 Discuz! 代码

蓝钻会员 鲜花(40)

terrywbq 2010-12-24 10:31:08  | 显示全部楼层
回复 oscar 的帖子

little big planet!!!
=。=

黑钻会员 鲜花(84)

管理管理员的管理员

Show 2010-12-24 10:32:41  | 显示全部楼层
eeee,我上周就收到了 白卡了

蓝钻会员 鲜花(24)

wisa2002 2010-12-24 11:04:21  | 显示全部楼层
跟雅高的色调很像吗

蓝钻会员 鲜花(133)

Big big fan for chill out

lv7678 2010-12-24 11:22:49  | 显示全部楼层
不错,很有品位。
MR Lifetime P6
SAYONARA X4

黑钻会员 鲜花(23)

oscar 2010-12-24 11:37:00  | 显示全部楼层
回复 烟灰飞 的帖子

哈,不知道为什么说着说着就这样了!
黑胶是种韵味

钻石会员 鲜花(0)

super

KCII 2010-12-24 14:57:42  | 显示全部楼层
小狮子要怎么样才能白啊,有捷径吗
SPG-Platinum;MR-Gold;Hyatt-Diamond

银卡会员 鲜花(0)

守望麦田 2010-12-24 14:58:46  | 显示全部楼层
很漂亮的卡啊!
冲金路上困难多

白金会员 鲜花(0)

jasonli021 2010-12-24 15:31:42  | 显示全部楼层
不错不错,看着挺有设计感的
工作只是业余爱好

钻石会员 鲜花(15)

bakery 2010-12-24 17:25:54  | 显示全部楼层
kevinhe1983 发表于 2010-12-24 00:24

不错, 蛮有质感的, 能详细介绍一下有什么待遇吗?

另外, 一直好奇, 丽思卡尔顿的小狮子logo是有什么来历呢? 怎么我总和新加坡的喷水狮子混在一起了...
平常心

钻石会员 鲜花(1)

jqj816 2010-12-24 17:55:21  | 显示全部楼层
感觉很高级啊,恭喜楼主啊
各种计划努力中。。。

蓝钻会员 鲜花(1)

gskdc 2010-12-24 20:06:02  | 显示全部楼层
莫名其妙的收到一张别人的小狮子G卡
SPG: P MR:G

钻石会员 鲜花(0)

ivusnoopy 2010-12-24 23:44:02  | 显示全部楼层
总算把搂给扶正了,谢谢show TX.

白金会员 鲜花(0)

kevinhe1983 2010-12-30 10:02:58  | 显示全部楼层
回复 wangxdao 的帖子

万豪的白卡,转过去丽思就白了..
Marriott-P  SPG - P  Aclub - P  

白金会员 鲜花(0)

kevinhe1983 2010-12-30 10:04:39  | 显示全部楼层
回复 bakery 的帖子

Complimentary Room Upgrade

We always want you to enjoy the utmost in comfort. So upon check-in, if an even more desirable room is available, you can look forward to being upgraded. Upgraded accommodations are complimentary and subject to availability. Suites and Club Level rooms are excluded.
Keeping You Connected

To make sure you have effortless and efficient access to your business colleagues as well as friends and family at home, we offer complimentary in-room, high-speed Internet access.       

As a Platinum Elite member, you will receive all the benefits of Gold membership with additional rewards that transport your experience to the ultimate level of enrichment.
50 Percent Added Value on The Ritz-Carlton Rewards Points

After your stay, your account will be credited with a 50 percent bonus on the base points you earn at participating Ritz‑Carlton properties. This enables you to enjoy more of the extraordinary experiences membership has to offer, even sooner. As a benefit of our partnership with Marriott Rewards, you can also earn and redeem at the Marriott family of participating hotels worldwide.
Platinum Arrival Gift

As a token of our gratitude for your continued loyalty, Platinum members will receive 1,000 bonus points or 500 miles upon arrival.
The Room is Yours 48-Hour Guarantee

For your convenience and added peace of mind, should you ever need to travel on short notice, we guarantee you’ll always have a room. Simply make your paid reservation 48 hours before arrival.

白金会员 鲜花(1)

N620 2011-3-24 09:21:04  | 显示全部楼层
貌似还是黑狮子好看些

白金会员 鲜花(1)

大喜 2011-3-24 22:18:15  | 显示全部楼层
白金啊
恭喜

钻石会员 鲜花(5)

gm0125 2011-3-25 07:48:25  | 显示全部楼层
白金赶紧恭喜下